Želim OptiTV

Novosti

31.05.2016 - Ekskluzivna besplatna premijera nove HBO serije Vinil za sve korisnike OptiTV-a
Home Box Office, vodeća premium televizijska mreža, s ponosom najavljuje novu dramsku seriju iz originalne HBO produkcije „Vinil“ (Vinyl) koja će na HBO-u u Hrvatskoj biti emitirana u isto vrijeme kad i u SAD-u: 15. veljače, u noći između nedjelje i ponedjeljka, u 03.00h po lokalnom vremenu.
Prva epizoda „Vinila“ bit će istog dana premijerno dostupna i na našim uslugama videa na zahtjev - HBO On Demand i HBO GO, a ponovno prikazivanje na HBO kanalu zakazano je istog dana u udarnom terminu od 20:05h.
Serija će također besplatno biti dostupna svim korisnicima OptiTVa koji nisu pretplaćeni na neki od dostupnih HBO paketa.
31.05.2016 - Dva nova kanala na OptiTV-u
 Od 01. ožujka 2016., Optima proširuje ponudu kanala u sklopu OptiTV usluge  uvođenjem dva nova kanala.

Laudato TV – u sklopu Osnovnog OptiTV paketa na poziciji 15
  • Laudato televizija je projekt angažiranih katolika laika željnih da Crkva u Hrvatskoj ima televizijski kanal koji će u svojim emisijama pratiti redoviti život Crkve. Programsku odrednicu naznačuje opisna dopuna koja ide uz naziv Laudato televiziju - a to je da je ona prva obiteljska televizija s kršćanskim vrijednostima u Hrvastkoj.

CNBC – u sklopu Full paketa na poziciji 455
  • CNBC je informativni kanal koji donosi vijesti sa svih najvažnijih svjetskih financijskih tržišta. CNBC Europe na jednom mjestu nudi pravodobne i točne poslovne i financijske vijesti, 24 sata dnevno. Kanal je nastao u siječnju 1998. godine, suradnjom NBC-a i Dow Jones Company-a. Izvještaji svakodnevno stižu iz tri CNBC redakcije: Europe, Azije i SAD-a.
31.05.2016 - Promjena programske sheme
 Od 1. ožujka 2016. kanal Ginx prestaje biti dio OptiTV preogramske sheme.
06.03.2016 - Plati pa vidi - nova funkcija OptiTV-a
Od 6.ožujka 2016. iskoristite prednosti nove funkcionalnosti „Plati pa vidi“ na OptiTV-u!

Putem PPV funkcionalnosti od sada možete uživati u ekskluzivnim događajima u prijenosu uživo koji će se prikazivati na zasebnom PPV kanalu. Prvi događaj  kojeg imate priliku pratiti putem PPV usluge je prijenos „UFC 196“ na kanalu 305 - Fight Chanel PPV. Glavne borbe su mečevi Diaz vs. Mcgregor te Holm vs. Tate.

Sadržaji putem PPV funkcionalnosti dostupni su Vam:

•         Putem daljinskog upravljača: pritiskom na tipku „PPV“

•         Putem OptiTV portala: polje „Plati pa vidi – PPV“

•         Na kanalu 305. – Fight Channel PPV prema programskom rasporedu

01.03.2016 - Nova 2 kanala na OptiTV-u: Laudato i CNBC
 

Od 01. ožujka 2016., Optima proširuje ponudu kanala u sklopu OptiTV usluge  uvođenjem dva nova kanala.

Laudato TV – u sklopu Osnovnog OptiTV paketa na poziciji 15.

  • Laudato televizija je projekt angažiranih katolika laika željnih da Crkva u Hrvatskoj ima televizijski kanal koji će u svojim emisijama pratiti redoviti život Crkve. Programsku odrednicu naznačuje opisna dopuna koja ide uz naziv Laudato televiziju - a to je da je ona prva obiteljska televizija s kršćanskim vrijednostima u HrvastkojCNBC – u sklopu Full paketa na poziciji 455.

  • CNBC je informativni kanal koji donosi vijesti sa svih najvažnijih svjetskih financijskih tržišta. CNBC Europe na jednom mjestu nudi pravodobne i točne poslovne i financijske vijesti, 24 sata dnevno. Kanal je nastao u siječnju 1998. godine, suradnjom NBC-a i Dow Jones Company-a. Izvještaji svakodnevno stižu iz tri CNBC redakcije: Europe, Azije i SAD-a

30.06.2015 - N1 - novi kanal u osnovnom paketu na broju 451.
N1 je program United grupe koji se pokreće u partnerstvu sa CNN-om, a emitirat će odabrane CNN-ove sadržaje prevedene na regionalne jezike. Sadržaj na N1 programu emitirat će se uz podnaslove ili sinkronizaciju na hrvatski na 50% sadržaja, dok će ostatak sadržaja biti preveden na druge jezike iz regije (srpski, bosanski). N1 će razvijati svoj specifičan sadržaj, baziran na vijestima iz regije, o kojima će izvještavati i emitirati iz tri informativno-produkcijska centra (Zagreb, Sarajevo, Beograd) kao i iz lokalnih centara smještenih po gradovima čitave regije. Program će pojedinačno obrađivati vijesti iz Hrvatske, BiH i Srbije, kao i najvažnije regionalne i globalne teme. Sva tri informativna centra bit će povezana i surađivat će međusobno.

12.03.2015 - Tri nova kanala u osnovnom paketu
Nakon RTL2 i RTL Kockice, u eter OptiTVa, dolaze tri zasebna specijalizirana kanala u sklopu osnovnog paketa.

Tri nova člana obitelji, proizišla iz kanala RTL Plus, moći će se od 12. ožujka u 18 sati gledati u novom ruhu, kao tri zasebna specijalizirana kanala.
 

 

10.02.2014 - 2 nova HD kanala - Cinestar Premiere 1 i 2 HD
 Na CineStar Premiere kanalima godišnje će se prikazivati više od 200 filmskih naslova, od toga 100 premijernih, te 100 odabranih vrhunskih i najpopularnijih filmskih hitova. Svi premijerni naslovi koji su imali svjetsku kino realizaciju na CineStar Premiere kanalima se prikazuju s odmakom od svega 12-16 mjeseci od početka prikazivanja u kinima, što ih čini posebno atraktivnima i različitima od ostalih filmskih kanala. CineStar Premiere televizijski kanali prikazivati će blockbustere, recentne kino hit filmove, nezaboravne kultne filmove, festivalski nagrađivane filmove, filmove s vrhunskim glumačkim zvijezdama koji nisu bili u kino distribuciji, ekskluzivne reportaže sa snimanja filmova hollywoodskih studija, odlične serije i odabrane filmove dokumentarnog žanra.
31.01.2014 - AXN Spin - novi kanal u osnovnom paketu - kanal 58.
AXN SPIN, svoju cjelokupnu pažnju usmjerio je prema mladoj publici. Tako se u programu trenutno može naći od avanturističkih, humorističkih, dramskih, znanstveno-fantastičnih i tinejdžerskih serija do blockbuster hitova, dokumentaraca, animiranih filmova, realityja i clip showova. U oko 20 sati programa svaki dan nalaze se popularni serijali kao što su “Doktor Who”, “Merlin”, “Survivor”, “Internat”, “Brod”, “90210”, “Rude Tube”, “Naruto”, “Dragonball”, “Utočište” i veliki kino hitovi poput “Hancocka” I “Robocopa”.
28.01.2014 - Totalni FM - novi radijski kanal u osnovnom paketu
Od danas imamo novi radijski kanal na našem OptiTVu. Riječ je o Totalni FM-u.
 
Za dobro jutro Totalni FM vam svakog radnog dana od 6 do 9 servira Doručak uz Lorenu Nosić. Od 9 do 13, dok ste na poslu, s Vama je Bojan Gazibara. Poslijepodne saznaj sve najbitnije što se dogodilo tog dana u gradu, a navečer lagano završi dan uz Ninu Slišković.Vikende s Vama provode naše najveselije DJ-ice Iva Šulentić i Jana Fabijanić!

Popis ostalih radijskih kanala pogledajte OVDJE.
10.01.2014 - RTL Plus i RTL Kockica, novi kanali u osnovnom paketu
 

RTL Plus i RTL Kockica

RTL Kockica, specijalizirani kanal za djecu, mlade i obitelj, stigao je u osnovni paket našeg OptiTVa.Program, koji će biti kombinacija domaće produkcije i stranog programa, nudi raznovrsnost, od animiranih filmova za one najmlađe do dokumentaraca i obiteljskih filmove za one starije.  Dan na Kockici je u potpunosti prilagođen ritmu djece, te podijeljen na tri cjeline – jutarnji za najmlađe, zatim za one nešto starije, te večernji termin za mlade i obitelj.

 Jutarnji termin, pod nazivom Kockići, donosi nam ‘Vatrogasca Vjeku’, ‘Krpiće’, ‘Musti’, ‘Braću koale’, ‘Malu sportsku akademiju’, ‘Vremeplov’… ‘Mala sportska akademija’.Popodnevni program će biti nezaobilazan uz ‘Najljepše bajke svijeta’ – ekranizaciju bajki koje su napisala braća Grimm, te francuski edukativni crtic ‘Bilo jednom… Ljudsko tijelo’, koji na zabavan način upoznaje djecu sa ljudskim organizmom. ‘Mali znanstvenici’ je obrazovno-zabavni format domaće produkcije čiji će nas voditelj povesti na put proučavanja pojava i inih eksperimenata.Od filmskih klasika poput ‘Sisi’, ‘Malog lorda Fauntleroya’, ‘Družbe Pere Kvržice’, ‘Vlaka u snijegu’ i ‘Čudesne šume’ do ‘Malih letećih medvjeda’, ‘Crvenih kapica’, ‘Oggija i žohara’, dokumentaraca i raznovrsnih formata domaće produkcije.

RTL Plus je prvi ekskluzivni program od općeg interesa na našem području, kojim je RTL Televizija napravila velik iskorak u svijetu tehnološkog napretka i digitalizacije i učvrstila vodeću poziciju u stvaranju medijskih trendova. RTL Plus gledateljima pruža priliku da još jednom pogledaju već viđene, omiljene televizijske sadržaje, nadoknade propušteno, ali i uživaju u premijernim filmskim naslovima.

20.12.2013 - Promocija: Cinestar Premiere 1 i 2 u osnovnom paketu do nove godine!
 Poštovani korisnici, odlučili smo promotivno staviti  Cinestar premijerne kanale (Cinestar Premiere 1 i 2) u osnovni paket, kako bi tijekom promotivnog razdoblja bili dostupni vama na uživanje. Promotivno razdoblje trajati će do kraja 2013. godine, a nakon toga  navedeni kanali odlaze u FULL paket. Uživajte!


05.11.2013 - CineStar Premiere i CineStar Premiere 2 na OptiTVu u sklopu FULL paketa
 Novi premijerni filmski televizijski kanali, CineStar Premiere i CineStar Premiere 2, od DANAS su dostupni našim korisnicima, u sklopu FULL paketa. Kanali se nalaze na 64. (CineStar Premiere) i 65.  (CineStar Premiere 2) s napomenom kako CineStar Premiere 2 od sutra (05.11.2013) počinje svoje puno emitiranje.

Na CineStar Premiere kanalima godišnje će se prikazivati više od 200 filmskih naslova, od toga 100 premijernih, te 100 odabranih vrhunskih i najpopularnijih filmskih hitova. Svi premijerni naslovi koji su imali svjetsku kino realizaciju na CineStar Premiere kanalima se prikazuju s odmakom od svega 12-16 mjeseci od početka prikazivanja u kinima, što ih čini posebno atraktivnima i različitima od ostalih filmskih kanala.CineStar Premiere televizijski kanali prikazivati će blockbustere, recentne kino hit filmove, nezaboravne kultne filmove, festivalski nagrađivane filmove, filmove s vrhunskim glumačkim zvijezdama koji nisu bili u kino distribuciji, ekskluzivne reportaže sa snimanja filmova hollywoodskih studija, odlične serije i odabrane filmove dokumentarnog žanra.
13.05.2013 - Jugoton TV u FULL paketu, na kanalu 410.
Jugoton TV je regionalni glazbeni program raznolikog sadržaja, s najvećim naglaskom na stariju glazbu i hitove koji su nastali u vrijeme Jugotona.

20.03.2013 - Mini TV - novi program u osnovnom paketu, na kanalu 208
Mini TV je dio grupacije Nove TV i prvi je televizijski program na hrvatskom tržištu koji u svom programu prikazuje isključivo crtane serije i dugometražne animirane filmove, a da je pritom u potpunosti sinkroniziran na hrvatski jezik. Ovakav pristup najmlađim gledateljima olakšava praćenje sadržaja prilagođenog za ovaj uzrast, budući da niti jedan sadržaj nema titlove. Posebno se pazi da dječji sadržaj koji se prikazuje bude što aktualniji i djeci atraktivan te se vodi računa o tome koliko on zadovoljava edukativnu i zabavnu ulogu. U svojoj programskoj shemi Mini TV nudi 12 sati bogatog dječjeg sadržaja u prikladnom terminu, između 7.00 i 19.30 sati. Najmlađi mogu birati između crtanih serija kao što su 'Bumba', 'Mali zmajići', 'Winx', 'Iron Kid', 'Žablja patrola', 'Code Lyoko' i mnogih drugih popularnih naslova.


13.03.2013 - Formula 1 i ove sezone na OptiTV-u
Optima Telekom i Kreator grupa nastavljaju svoju suradnju, prijenosom nove sezone Formule 1 na OptiTVu, najprestižnijim svjetskim motosport događajem.Kreator TV novi je projekt Kreator grupe, a čini ga specijalizirani kanal u kojem će zaljubljenici u motorsport moći pratiti neke od najprestižnijih svjetskih serija poput MotoGP-a, Formule 3, GP2, WTCC-a i ostalih na hrvatskome jeziku.

24.12.2012 - HRT 4 novi program u osnovnom paketu
HRT4 je novi program koji se nalazi u osnovnom paketu vašeg OptiTVa.  Novi informativni kanal Hrvatske radiotelevizije, činit će vijesti, razgovorne emisije i informativni dokumentarci. HRT 4 se nalazi na kanalu br. 8 vašeg OptiTVa.

03.12.2012 - Comedy Central Extra - novi program u osnovnom paketu
Comedy Central mjesto je odakle su potekle mnoge svjetski poznate zabavne serije, poput South Parka i Futurame, a njegovo izdanje Comedy Central Extra emitira isključivo humoristične sadržaje tijekom cijelog dana i bit će u potpunosti lokaliziran. Comedy Central Extra pratite u sklopu osnovnog programskog paketa, na kanalu 65 vašeg OptiTVa.15.10.2012 - FOX - novi program u osnovnom paketu!
FOX će emitirati hit-serije kao što su Živi mrtvaci, Američka horor priča i Dodir te vam pružiti priliku da postanete dio globalnih televizijskih zbivanja. Svjetske premijere nastavit će se idućih mjeseci novim sezonama spomenutih serija i drugim novim programima kao što su Da Vinci’s Demons koje je David Goyer osmislio za Cineflix, a koji će 2013. godine biti premijerno prikazani na FOX-ovim kanalima.
18.09.2012 - Fox Movies - novi program u FULL paketu
Fox Movies prikazuje samo najbolje filmove s više od 300 godišnjih premijera. Izvrsna mješavina najvećih američkih studija i temeljito odabranih nezavisnih filmova omogućit će vam uživanje u filmovima svih žanrova, od vječnih do najnovijih hitova.
14.09.2012 - HRT3 na OptiTVu u osnovnom paketu
Novi program Hrvatske televizije HRT 3 s emitiranjem počinje u subotu 15. rujna, a prvi vikend rezerviran je za cjelodnevne filmske maratone u kojima će biti prikazan niz vrijednih filmskih ostvarenja.

Subotnji maraton počinje sugestivnom ratnom dramom Zapadno bojište 1918. njemačkog redatelja Georga Wilhelma Pabsta, a nastavlja se jednom od najpotresnijih drama snimljenih pedesetih  u Hollywoodu - klasikom Mjesto pod suncem. Ovo kultno ostvarenje nagrađeno je sa čak šest Oscara te Zlatnim globusom za najbolji film.  
HRT 3 pratite na kanalu 5. vašeg OptiTVa!
05.09.2012 - Discovery TLC ulazi u osnovni programski paket
Discovery TLC s 06.09.2012 ulazi u osnovni programski paket, dok će Discovery World biti prebačen u FULL paket. Lokalizacija Discovery TLCa očekuje se u prvom kvartalu 2013. godine.

TLC je kvalitetan zabavni kanal namijenjen prvenstveno ženama, ali privlačan za cijelu obitelj. Ima kvalitetne doku-serije i reality based programe koji privlači srca i um te uvodi gledatelja u živote stvarnih i neobičnih osoba. TLC programi su zabavni, probrani i uvijek uče nečem novom. TLC nudi zabavu s trajanjem i opisan je od strane gledatelja kao "prozor u svijet". Inovativna serija na TLC uključuju Cake Boss, Sister Wives, What Not to Wear, LA Ink, Say Yes to the Dress and 19 Kids and Counting.
09.01.2012 - Al Jazeera - novi program u osnovnom paketu OptiTVa
 Al Jazeera Balkans je prvi regionalni informativni program koji donosi vijesti iz cijele regije i svijeta uključujući vijesti iz svijeta sporta i biznisa, te dokumentarni program političkog, informativnog, povijesnog i obrazovnog sadržaja. Al Jazeera Balkans također promovira i prikazuje intervjue, debate i razgovore o aktualnim temama s istaknutim osobama iz regije i svijeta. Al Jazeera se nalazi na 45. kanalu vašeg OptiTV-a u osnovnom paketu programa bez ikakvih dodatnih naknada.

 
01.01.2012 - Dodatni OptiTV prijemnik

Nema više rasprava oko toga koji će se hit film ili serija gledati na OptiTV-u u vašem domu jer tu je dodatni OptiTV prijemnik kojim možete na dva televizora u isto vrijeme gledati različite programe.

Vjerujemo kako ste se do sada uvjerili u prednosti digitalne televizije Optima Telekoma, OptiTV-a, a sada Vam se uz dodatni OptiTV prijemnik pruža prilika za dvostruki užitak uz:

  • brojne filmove i serije, informativne, glazbene, sportske, edukativne emisije, dokumentarce i druge sadržaje na više od 70 TV kanala, uključujući atraktivne programe: HBO, HBO Comedy, HBO Digital, Cinemax i Cinemax 2 koji su lokalizirani na hrvatski jezik
  • OptiTV digitalnu videoteku - koja se svakog mjeseca proširuje novim filmskim naslovima, a donosi strane blockbustere, dokumentarce, serije, veliki izbor crtića za djecu i filmove za odrasle
  •  Roditeljsku zaštitu od pristupa djeci neprimjerenom sadržaju na njihovom TV prijemniku

 


 

29.06.2011 - Vrući kino hitovi u OptiTV videoteci
Ne propustite  pogledati vruće kino hitove u OptiTV videoteci: Boksač, Lov na vještice, Gnomeo i Julija.Najnovije vijesti iz digitalnog svijeta Optima Telekoma pratite i na našem OptiTV Facebook profilu.

Uz OptiTV bolje se vidi!

02.05.2011 - Zone reality na OptiTV-u u svibnju donosi premijerne naslove
 
 

Zone reality je kanal koji donosi najstvarnije događaje. Prikazuje istinite događaje i ljude koji su iskusili te događaje. Prirodne katastrofe, nesreće, tragedije i akcije spašavanja nikad nisu izgledale realnije. Pratite herojske pothvate vatrogasaca, bolničara i policajaca koji su riskirali svoj život kako bi spasili tuđe živote.

U svibnju Zone reality odaje počast herojima iz stvarnog života emisijama posvećenim običnim ljudima koji su katapultirani u izvanredne herojske situacije. Premijerno se prikazuju serije 'Spasio si mi život' i 'Pravi heroji' kao i epizode serije 'Brzi odaziv' koje se prikazuje radnim danom od 19:00, u svibnju na Zone realityju.

U međuvremenu sudjelujte u nagradnoj igri Zone realitya u kojoj možete osvojiti digitalni foto aparat Olympus Though.


 

05.04.2011 - Sportska televizija počinje s emitiranjem
Sportska televizija (SPTV), prvi specijalizirani sportski digitalni televizijski kanal u Hrvatskoj, danas u 17:00 sati započinje s emitiranjem.

Sportska televizija prva je televizija na svijetu u vlasništvu jednog olimpijskog odbora (Hrvatskog olimpijskog odbora).

SPTV će hrvatskim gledateljima nuditi sportske vijesti svih hrvatskih sportskih cjelina, ali i cijelog svjetskog sporta, sportske prijenose, priče o sportu i oko njega.

Prvog dana emitiranja na SPTV-u ljubitelji košarke moći će uživati u prijenosu utakmice 4. kola košarkaške A1 Lige za prvaka između Alkara i Zadra, a bit će objavljen i ekskluzivni razgovor s predsjednikom Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) Jacquesom Roggeom.

07.03.2011 - RTL2 na OptiTV-u

RTL2 na OptiTV-u donosi novu dimenziju zabave.

U programskoj shemi RTL2 naći će se brojni naslovi koje do sada možda niste imali priliku vidjeti, i to od najrenomiranijih svjetskih i europskih studija, kao i formati nezavisnih produkcijskih kuća.

RTL 2 donosi pregršt zabave od programa za djecu, glazbe, dokumentarnog programa, zabavno edukativnih emisija, reality show-a, te popularnih serijskih i filmskih naslova. Radnim danima uživajte u najboljim svjetskim hit serijama: 'Malcolm u sredini', "Rat u kući", "Kako sam upoznao vašu majku", "Chuck", "Swat", "Teorija velikog praska", "Dexter", "Poroci Miamija".

RTL2 se nalazi u osnovnom paketu programa vašeg OptiTV-a, a možete ga pratiti na 6 kanalu.

Uz OptiTV - bolje se vidi!

Pratite nas i na našem Facebook profilu

 
03.02.2011 - Doma TV na OptiTV-u


Digitalna televizija Optima Telekoma, OptiTV, nastavlja širiti programsku ponudu. Od 4. veljače 2011., na petom kanalu vašeg OptiTV-a, moći ćete pratiti Doma TV.

Na Doma TV-u imati ćete priliku pratiti televizijske premijere programa svjetske produkcije velikih američkih studija kao što su Warner Bros i Sony, najpoznatijih europskih produkcijskih kuća kao što su BBC, Mediaset, ITV (Granada) i RDF, te hrvatsku domaću produkciju.

Doma TV donosi pregršt zabave na male ekrane od igranog serijskog programa, zabavnih i lifestyle magazina, kulinarske showove te najkvalitetniji dokumentarni i filmski program.

Uz OptiTV - bolje se vidi! 

03.02.2011 - CineStar Action&Thriller na OptiTV-u

Potaknuta uspjehom CineStar TV-a koji je u kratkom vremenu zauzeo mjesto najgledanijeg filmskog kanala u Hrvatskoj, tvrtka Blitz film i video distribucija pokreće novi domaći filmski kanal, a prvi specijalizirani ove vrste u nas - CineStar Action & Thriller. Na kanalu će se prikazivati top akcijski filmovi i trileri renomiranih hollywoodskih i europskih studija, s preko 200 novih naslova kod pokretanja kanala i preko 100 novih naslova godišnje, uz 20 sati filmskog programa dnevno.

CineStar Action & Thriller namijenjen je svim ljubiteljima vrhunske akcije i napetih trilera, a posebno muškoj populaciji. Filmovi će se emitirati na parne sate, prvi film je na programu u 8 ujutro, a zadnji u 2 sata iza ponoći svakoga dana.

CineStar Action & Thriller možete pratiti na 9. Kanalu OptiTV-a.

OptiTV - Bolje se vidi!