Želim OptiTV

Dodatne usluge

OptiTV snimalica


Satima snimajte vaše omiljene serije ili filmove! 

Dodatna usluga Snimalica omogućava vam snimanje programa OptiTV kanala te njihovo naknadno gledanje na vaš zahtjev.  Usluga omogućava istovremeno snimanje više emisija, čak i u slučaju da se prikazuju na različitim kanalima u isto vrijeme.Odabirom jednog od paketa Snimalica na raspolaganju vam je određen broj sati 10 ili 30 za višestruko snimanje željenog sadržaja.

Snimljeni sadržaj se automatski briše nakon 15 dana od dana snimanje ili ga jednostavno možete obrisati i time osloboditi prostor za nove, vama najdraže TV emisije, filmove, serije, utakmice.

Minimalno vrijeme korištenja usluge Snimalica je 30 dana.


     

Timeshift


Pokrenite ponovni početak omiljenog filma, serije i emisije u tijeku

U okviru Snimalice na usluzi Vam je i opcija timeshift,  koja od 1. kolovoza postaje sastavni dio usluge Snimalica, a kojom možete pokrenuti  ponovni početak omiljenog filma, serije ili emisije koja je u tijeku.  Ukoliko ste sasvim propustili pogledati svoje serije ili filmove unatrag posljednja 24 sata ili ih želite pogledati u neko prikladnije vrijeme, moći ćete to učiniti opcijom timeshift.
 

Snimalicu i timeshift pokrenite pritiskom tipke 'MENU' na vašem daljinskom upravljaču.
 

Dodatni OptiTV prijemnik


Na dva televizora u isto vrijeme gledajte različite programe


 

Nema više rasprava oko toga koji će se hit film ili serija gledati na OptiTV-u u vašem domu jer tu je dodatni OptiTV prijemnik kojim možete na dva televizora u isto vrijeme gledati različite programe.Zatražite svoj dodatni OptiTV prijemnik:

  • pozivom Službi za korisnike na 0800 00 88
  • na svim prodajnim mjestima Optima Telekoma